Професионалисти в производството на чанти

Нашата фирма може да произведе почти всеки вид чанти- найлонови, хартиени или текстилни. Можем да снабди с  чанти в повечето цветове. Можем и да принтираме Вашето фирмено име/ лого на всяка повърхност, и дори едновременно на двете лица на чантата. За природосъобразните чанти ние можем да осигурим нетъкан материал в PMS цвят и копринен ситопечат за него, за да изглежда така сякаш е изтъкан в желаните от Вас цветове. Можем да произведем обикновени чанти за многократна употреба както и разгъваеми чанти или такива със странично или дънно уплътнение, или и двете. Почти всеки вид дръжка може да бъде прибавена, за да пасне перфектно на логото или на клиентите, които се стремите да впечатлите. Могат да бъдат прибавени по поръчка ципове и други приспособения за по-лесно затваряне и отваряне.Можем и да произвеждаме материалът за чантите в различни дебелини отговарящи на различно ниво на издръжливост, за да можете Вие да изберете точно това, което отговаря на Вашите нужди.

Като водещ производител на различни видове еко- чанти, ние имаме добра репутация както тук така и в Европа, заради високото качество на нашите продукти и бързото и качествено обслужване на нашите клиенти. С модерни машини, квалифициран персонал от професионалисти, ние можем да Ви предложим това, от което имате нужда. Заради всичко това, а и не само, ние сме професионален производител, на когото можете да разчитате!

Процесът на производство на чанти

Нашата фабрика е екипирана с няколко машини за производство на чанти и дръжки, 2 големи машини за принт и брандиране, уреди за дигитална обработка на желаният от Вас принт, както и уреди за ръчно или професионално производство на еко- чанти и уреди за рециклиране на материалите за производство.

За да осигурим на нашите клиенти висококачествено обслужване, ние работим на 110%!

Производството на чанти

Процесът на производство на чанти с дръжки, разположени на двете вътрешни страни на чантата, включва перфориране на листът хартия или друг материал в две точки, които да допринасят максимално за здравината на чантата. На определено разстояние от тези точки, дръжките се залепят за повърхността на листа, така че  2/3 от тях да излиза над краят на парчето материал. След това материалът се “сглобява” в желаната форма, така че дръжките да са паралелни една на друга.

Частите, които са сгънати заедно, биват залепени една за друга, образувайки ръб. Секции са обособени по напречните линии, където е направена перфорация и всяка секция е с долната част на противоположния край на дръжките. Специално покритие се прилага върху повърхността в напречна посока и Z-образни гънки са направени върху лепилото , така че то да не се забелязва, използвайки натиск за предотвратяване на разкъсване на горния ръб на еко- чанта.

Вие и производството на чанти

Свържете с нас като влезете в страницата за контакти, задайте ни Вашите въпроси и поискайте безплатна мостра, и ще бъдете впечатлен от бързото и качествено обслужване, което ще получите от нас, Вашият професионален производител на чанти!

  

 

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>